Een zoekopdracht uitvoeren

Formag

Formag

Vermoeid? Zenuwachtig? Wat als je je gewoon te weinig magnesium hebt?

Vragen / Antwoorden Formag

Het assortiment Formag Magnésium marin werd ontwikkeld om een voldoende inname van magnesium te garanderen. Het is een essentieel mineraal dat bijdraagt tot de normale werking van het zenuwstelsel en helpt om vermoeidheid bij volwassenen en kinderen te verminderen.
Formag Magnésium marin bevat ook vitamine B6. Deze vitamine helpt om de vermoeidheid te verminderen.
Formag Magnésium marin is beschikbaar in twee specifieke formaten en voldoet zo aan de behoeften van iedereen. Het bestaat in de vorm van tabletten en smeltende sticks.

Formag Magnésium marin is aangewezen bij zwangere vrouwen in een dosis van 1 tot 2 tabletten per dag.
Indien u borstvoeding geeft, hoeft u geen voorzorgsmaatregelen te treffen en zijn er geen contra-indicaties voor het innemen van Formag Marine Magnesium.
Tijdens de zwangerschap neemt de behoefte aan magnesium toe tot 400 mg per dag. Een supplement kan dan noodzakelijk zijn.

Formag bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong en kan dus aanbevolen worden voor vegetariërs of vegans. vegetariërs of vegans.

De calcium in de melk kan de opname van magnesium verminderen aangezien beiden op dezelfde manier via de darmen opgenomen worden. In dat geval wordt de voorkeur gegeven aan calcium.
Om ervoor te zorgen dat uw inname van Formag Magnésium marin zijn optimale effect heeft, is het dus aangeraden om een zekere tijdspanne te laten tussen de opname en de consumptie van een melkproduct dat veel calcium bevat (bijvoorbeeld een tijdspanne van 20 minuten).

Het is een ingrediënt van laboratorium PiLeJe dat magnesiumoxide uit zeewater combineert met hydrolysaten van rijstproteïnen. Het bevat gegarandeerd geen gluten. De opslag en biologische beschikbaarheid van magnesium kan zo geoptimaliseerd worden.

Taurine is een molecule die op een natuurlijke manier door het lichaam aangemaakt wordt.
Taurine is met name aanwezig in gewone voeding (vlees, zeevruchten). We nemen er dagelijks tot 400 mg van in. Het gemiddelde ligt tussen 100 en 200 mg. Formag Magnésium marin levert 90 mg taurine per capsule. Deze dosis komt overeen met de inname via voeding.
Het Europese Agentschap voor Voedselveiligheid heeft in haar advies van februari 2000 besloten dat een supplementaire inname mogelijk is tot 200 mg per dag.

Het is aangewezen om magnesium 's morgens bij een maaltijd in te nemen. Het is ook aangeraden om een tijdspanne te laten tussen de consumptie van een melkproductie met veel calcium en de inname (bijvoorbeeld een tijdspanne van 20 minuten).

De tabletten Formag Magnésium marin kunnen eventueel geplet worden. Ontdek ook onze oplossing in de vorm van een smeltende stick.

Formag Magnésium marin bevat geen gluten.

Formag Magnésium marin bevat geen jodium. Formag bevat magnesium uit zeewater in de vorm van Hypro-ri Mag, vitamine B6 en taurine.