Een zoekopdracht uitvoeren

Lactibiane

Lactibiane

De expertise van PiLeJe ten dienste van diverse microbiota

Ontdekken
Formag

Formag

Vermoeid? Zenuwachtig? Wat als je je gewoon te weinig magnesium hebt?

Ontdekken
Azeol

Azeol

Laboratorium PiLeJe is op basis van zijn expertise in fytonutritie interesse gaan vertonen in onmisbare elementen uit de plantenwereld. Op basis van onderzoek naar essentiële oliën heeft PiLeJe talrijke oplossingen ontwikkeld die samengebracht worden in het gamma AZEOL.

Ontdekken

Phytostandard

Phytostandard®

PiLeJe ontwikkelt reeds meer dan 20 jaar lang de kennis van fytonutritie in een gepersonaliseerde benadering en concentreert zich daarbij op de kwaliteit van de oorspronkelijke verse plant.

Ontdekken

Multibiane

Multibiane

Laboratorium PiLeJe heeft op basis van zijn expertise het assortiment Multibiane ontwikkeld dat bestaat uit multivitamines voor volwassenen en kinderen voor een goede inname van vitaminen en mineralen.

Ontdekken

D3 Biane

D3 Biane

Het laboratorium heeft om de inname van vitamine D te verhogen het assortiment D3 Biane ontwikkeld met oplossingen op basis van vitamine D3 en visolie of olie van plantaardige oorsprong van rendiermos in formaten die tegemoet komen aan verschillende behoeften.

Ontdekken

Cartimotil

Cartimotil

Cartimotil is een assortiment met oplossingen om te voldoen aan specifieke behoeften van volwassenen.

Ontdekken

Omegabiane

Omegabiane

Omegabiane is een assortiment met oplossingen om de inname van verschillende families vetzuren in evenwicht te brengen en zo een optimale inname te bewerkstelligen voor een goede werking van het organisme. Deze supplementen op basis van visolie of plantaardige oliën zijn geschikt voor kinderen en volwassenen.

Ontdekken

Noctesia

Noctesia®

Laboratorium PiLeJe heeft Noctesia® uitgewerkt om u te helpen om u te ontspannen dankzij Eschscholtzia en om goed te slapen dankzij Eschscholtzia en valeriaan.

Ontdekken

Feminabiane

Feminabiane

Feminabiane omvat alle oplossingen voor vrouwen. Het assortiment bestaat uit oplossingen op basis van vitaminen, mineralen of melkzuurbacteriën.

Ontdekken