Een zoekopdracht uitvoeren

Formag

Formag

Vermoeid? Zenuwachtig? Wat als je je gewoon te weinig magnesium hebt?

Formag: een geoptimaliseerde formule op basis van magnesium uit zeewater

Een geoptimaliseerde formule op basis van magnesium uit zeewater

Magnesium uit zeewater met het ingrediënt Hypro-ri® mag

Magnesium is het vierde meest voorkomende element op aarde. Het is in natuurlijke vorm aanwezig in de vorm van zouten in de bodem en in water zoals bijvoorbeeld zeewater.

Laboratorium PiLeJe heeft voor magnesium afkomstig uit zeewater gekozen. Dit bevat namelijk hogere concentraties mineralen zoals natrium, kalium, broom en magnesium in de vorm van magnesiumchloride (MgCl 2).

Het onderzoeksteam van PiLeJe heeft het ingrediënt Hypro ri mag ontwikkeld voor de supplementen op basis van magnesium uit zeewater. Hypro ri ® mag is een combinatie van twee elementen:

  • Magnesiumoxide afkomstig uit zeewater. Het bevat geen allergenen of genetisch gemodificeerde organismen. Het werd ook niet onderworpen aan bestraling of ioniserende straling.
  • Een hydrolysaat van rijstproteïnen. Dit zijn oligopeptiden die bestaan uit 2 tot 3 aminozuren die de opname van magnesium door het organisme bevorderen.

Aanvullende werking van vitamine B6

De oplossingen van Formag bevatten ook vitamine B6. Deze vitamine helpt de vermoeidheid te bestrijden.


Ze speelt een rol bij de stofwisseling van aminozuren en neurotransmitters en treedt op als cofactor van talrijke enzymen.

Aanvullende werking van vitamine B6

Taurine: een molecule die op een natuurlijke manier door het lichaam aangemaakt wordt

Ons organisme maakt op een natuurlijke manier taurine aan. Het is dus aanwezig in het hele menselijke lichaam en meer bepaald in de hersenen, het netvlies, de nieren en het hart.
Onze oplossingen van Formag bevatten taurine in micronutritionele dosis.


Wist u dat?
Taurine aanwezig is in gewone voeding (vlees, zeevruchten). We nemen er dagelijks tot 400 mg van in. Het gemiddelde ligt tussen 100 en 200 mg. Taurine is een natuurlijk bestanddeel van moedermelk. De meeste zuigelingenmelk wordt met taurine verrijkt: ongeveer 5 mg/100 ml afhankelijk van de behoefte van de zuigeling.

Taurine

Alle oplossingen van Formag

Het assortiment Formag werd ontwikkeld om ervoor te zorgen dat volwassenen en kinderen voldoende magnesium innemen en bestaat in twee specifieke formaten, afhankelijk van de behoeften van iedereen: als tabletten of als smeltende sticks.


 
De 4 beschikbare oplossingen zijn allemaal geformuleerd op basis van magnesium in de vorm van Hypro ri® Mag en magnesiumoxide op zich.
 


DE OPLOSSINGEN VAN FORMAG ONTDEKKEN

Alle oplossingen van Formag