Een zoekopdracht uitvoeren

Lactibiane

Lactibiane

De expertise van PiLeJe ten dienste van diverse microbiota

Vragen / Antwoorden Lactibiane

U neemt Lactibiane het best 's morgens op nuchtere maag in of 30 minuten voor een van de hoofdmaaltijden. Op deze manier wordt de tijd die de stammen in de maag doorbrengen beperkt.

Wij gebruiken geen gastroresistente capsules aangezien de resistentie van onze stammen op zich aan maagzuur en het sap van de alvleesklier en van de galblaas getest wordt.

Alle producten van het assortiment Lactibiane kunnen door zwangere vrouwen ingenomen worden. Het is hoe dan ook altijd aangewezen om raad in te winnen bij een gezondheidswerker die u een geschikt supplement kan aanbevelen.

U kan Lactibiane Reference het hele jaar door innemen. Er is geen risico op overdosering indien u de gebruiksaanwijzingen opvolgt. U kan beginnen met een supplement gedurende een tot twee maanden en dan de innames uitspreiden en een tot twee zakjes of capsules per week innemen. Wij raden u aan de aanbevelingen van een gezondheidswerker op te volgen. Hij kan u individueel advies geven.

Er is geen risico op overdosering met de stammen. U kan twee producten van Lactibiane tegelijkertijd innemen, afhankelijk van uw behoeften.

Het zijn enkel verschillende farmaceutische vormen. U kan de vorm kiezen die voor u het gemakkelijkste is.

Ja, dat is geen probleem. U kan de inhoud toevoegen aan een beetje water (in een glas).

Ze zijn levend maar hebben lyofilisatie (proces van vriesdrogen) ondergaan.

De capsules van Lactibiane bevatten geen gluten.

De producten van het assortiment Lactibiane bevatten geen koemelkeiwitten.

Enkel Lactibiane Immuno en Buccodental bevatten koemelkeiwitten. Dit allergeen wordt in het vet aangeduid in de lijst van ingrediënten.

Nee, de producten van Lactibiane bevatten geen bewaarmiddelen.

De producten van Lactibiane bevatten geen ggo's.

Het product dient op omgevingstemperatuur (20° C) bewaard te worden op een droge plaats zodat de stammen stabiel blijven.

Lactibiane is een assortiment gepersonaliseerde oplossingen voor de microbiota van volwassenen en kinderen. Wij raad u aan advies in te winnen bij een gezondheidswerker om de meest geschikte oplossing te kiezen, aangezien elke stam zijn eigen specifieke kenmerken heeft.

Sommige van de talrijke stammen kunnen interessant zijn voor de microbiota van kinderen. Dit is onder andere het geval voor:

  • Bifidobacterium longum LA101
  • Lactobacillus helveticus LA102
  • Lactococcus lactis LA103
  • Streptococcus thermophilus LA104
  • Lacticaseibacillus rhamnosus1 LA801
  • Lactobacillus acidophilus LA201
  • Lacticaseibacillus paracasei2 LA802


Vraag raad aan uw gezondheidswerker.

 

1 Précédemment classé comme Lactobacillus rhamnosus

2 Précédemment classé comme Lactobacillus paracasei

Lactibiane Tolerance en Lactibiane Reference bevatten verschillende stammen. Ook de dosering ervan verschilt. Lactibiane Tolerance bevat 5 stammen in een dosering van 10 miljard per zakje of capsule.
Lactibiane Reference bevat 4 stammen in een dosering van 10 miljard per capsule. Wij raden u aan advies in te winnen bij een gezondheidswerker om het juiste voedingssupplement op basis van stammen te kiezen.