Een zoekopdracht uitvoeren

img category

D3 Biane Spray 1000 UI: op basis van vitamine D3 van plantaardige oorsprong

Vitamine D, essentieel voor de goede werking van het organisme, wordt opgenomen dor middel van voeding en blootstelling in de zon. In sommige gevallen kan een supplement aangewezen zijn om deze inname te verbeteren. Ontdek D3 Biane Spray 1000 UI, onze laatste innovatie rijk aan vitamine D van plantaardige oorsprong.

Vitamine D is essentieel voor de goede werking van het organisme, want het speelt een belangrijke rol in het behoud van ons immuunsysteem. Bovendien draagt het bij aan het behoud van normale botten en een normaal gebit.

Vitamine D heeft echter de eigenschap dat het in onze voeding (bijvoorbeeld haring, zalm, sardines, kaas) zit en gesynthetiseerd wordt door de blootstelling van onze huid aan zonnestralen (voor twee derde).

Op een breedtegraad zoals die van België is het synthesevermogen echter quasi onbestaande tussen november en februari. De synthese van vitamine D3 is minder bij oudere personen, personen met een gepigmenteerde huid (de pigmentatie treedt op als filter voor de UVB-stralen) of in geval van luchtvervuiling of bewolking. Het dragen van bedekkende kledij of het gebruik van zonnecrèmes (factor >15), in andere opzichten onontbeerlijk, verhindert de vitamine D-synthese.

D3 Biane Spray 1000 IU is de laatste innovatie uit het D3 Biane-gamma en is bedoeld voor personen die hun inname van vitamine D op peil moeten houden.

Formule op basis van rendiermos

Het laboratorium PiLeJe heeft rendiermos geselecteerd, een niet-bedreigde soort die in Canada, Scandinavië en Ierland in het wild groeit en waarvan de oogst van januari tot maart plaatsvindt.
Rendiermos, dat veelvuldig voorkomt in regio's met een koud en matig klimaat, is een belangrijke voedingsbron voor rendieren die op natuurlijke wijze vitamine D3 bevat.

Wist u dat?

Lichenen (of korstmossen) worden gevormd door de combinatie van een schimmel, verantwoordelijk voor de vorm van de plant, en een alg waarvan de cellen verborgen zitten tussen de filamenten van de schimmel. We spreken van symbiose wanneer deze twee organismen wederzijds voordelig samenleven.

Slider lichen des rennes 1Slider lichen des rennes 2Slider lichen des rennes 3Slider lichen des rennes 4

Vitamine D3 uit rendiermos is compatibel met een vegetarisch/vegan dieet, in tegenstelling tot vitamine D3 uit lanoline (schapenwol).

Een dosering en vorm aangepast aan de behoeften

De D3 Biane-innovatie in sprayvorm voor sublinguaal gebruik zorgt met één of twee verstuivingen voor een dosis van 1000 tot 2000 IU vitamine D3.
Deze dosis komt overeen met een optimale dagelijkse inname.

Equivalent van de doseringen in voeding:

Pyramide

D3 Biane Spray 1000 IU ontdekken

D3 Biane Spray 1000 IE - Vitamine D D3 Biane

D3 Biane Spray 1000 IE - Vitamine D

Voedingssupplement op basis van koolzaadolie van eerste persing en vitamine D3.

Wie kan u advies geven?

Naargelang uw behoeften kunt u advies vragen of op raadpleging gaan bij een arts die opgeleid is en competenties heeft op het gebied van voeding en micronutritie.

Een apotheek-adviseur vinden

Deze apotheken hebben onze producten in huis. Alle apotheken kunnen binnen 48 uur producten van PiLeJe verkrijgen bij een groothandelaar-verdeler.

Deze artikelen kunnen u interesseren

Noctesia®: een supplement op basis van planten dat zorgt voor een betere nachtrust

Noctesia werd ontwikkeld om te beantwoorden aan de behoeften van personen die hun nachtrust* willen verbeteren en zich willen ontspannen**.

Ontdekken

Al onze artikelen