PEA Biane

PEA Biane is een voedingssupplement met palmitoylethanolamide (PEA).

PEA Biane
  • 45 gélules

Beschrijving

PEA Biane is een voedingssupplement met palmitoylethanolamide (PEA). PEA is een molecuul dat op natuurlijke wijze door het lichaam wordt gesynthetiseerd. 

Ingrediënten

Palmitoylethanolamide, capsule van plantaardige oorsprong (hydroxypropylmethylcellulose), maïszetmeel, antiklontermiddel (magnesiumzouten van vetzuren)

Nutritionele samenstelling

Gemiddelde analyse Per capsule
Palmitoylethanolamide (PEA)  300mg

Gebruiksadvies

1 tot 4 capsules per dag, innemen met een groot glas water.

Suppletieduur: 11 tot 45 dagen.

Voorzorgsmaatregelen

Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Dit voedingssupplement kan niet in de plaats treden van gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.

Op een koele droge plaats bewaren.

Bij voorkeur gebruiken voor einde en lotnummer vermeld op de onderkant van het etui.

Maak ook kennis met

Myolegy®

Myolegy®

Myolegy is een voedingssupplement met palmitoylethanolamide (PEA), Phytostandard® valeriaanextract en mariene magnesium.

En savoir plus
Wie kan u advies geven?
Wie kan u advies geven?

Afhankelijk van uw gezondheidstoestand en uw behoeften kunt u advies vragen aan een apotheker of aan een arts die geschoold en deskundig is op het gebied van micronutritie, voedingsleer of fytotherapie.

Lees meer
Een apotheek-adviseur vinden
Een apotheek-adviseur vinden

Deze kunt u aantreffen in een van onze aangesloten apotheken. Dit zijn er meer dan 190 (België, Luxembourg). De aangesloten gezondheidsspecialisten zijn geschoold in onze 3 gebieden van expertise: Microbiota, Micronutritie, Fytonutritie.

Lees meer