Myolegy®

Myolegy is een voedingssupplement met palmitoylethanolamide (PEA), Phytostandard® valeriaanextract en mariene magnesium.

Myolegy®
  • 30 tabletten

Beschrijving

Voedingssupplement met PEA*, Phytostandard® valeriaanextract en mariene magnesium.

PEA* is een molecuul dat op natuurlijke wijze door het lichaam wordt gesynthetiseerd.
Het valeriaanextract is verkregen door het gepatenteerde Phytostandard® extractieproces. Het merendeel van de plantverbindingen blijft zo behouden. Magnesium draagt bij tot de normale spierfunctie.

Ingrediënten

Vulstof: microkristallijne cellulose, palmitoylethanolamide (PEA), Phytostandard® extract van valeriaan Valeriana officinalis L. (wortels) (medium: acaciavezel),
mariene magnesiumoxide, verdikkingsmiddel: vernette natriumcarboxymethylcellulose, antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren.

Nutritionele samenstelling

Gemiddelde waarden Voor 2 tabletten NRW*
PEA 300 mg  
Phytostandard® extract van valeriaan Valeriana officinalis L 286 mg  
Magnesium 150 mg 40%

* NRW: Nutritionele referentiewaarden.

Gebruiksadvies

2 tabletten per dag in te nemen met een groot glas water.
Suppletieduur: 15 dagen.

 

 

Voorzorgsmaatregelen

Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en voor kinderen jonger dan 12 jaar. Overmatig gebruik kan een laxerende werking hebben. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit voedingssupplement kan niet in de plaats treden van gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden. Op een koele droge plaats bewaren. Bij voorkeur gebruiken voor einde en lotnummer vermeld op de onderkant van het etui

Wie kan u advies geven?
Wie kan u advies geven?

Afhankelijk van uw gezondheidstoestand en uw behoeften kunt u advies vragen aan een apotheker of aan een arts die geschoold en deskundig is op het gebied van micronutritie, voedingsleer of fytotherapie.

Lees meer
Een apotheek-adviseur vinden
Een apotheek-adviseur vinden

Deze kunt u aantreffen in een van onze aangesloten apotheken. Dit zijn er meer dan 190 (België, Luxembourg). De aangesloten gezondheidsspecialisten zijn geschoold in onze 3 gebieden van expertise: Microbiota, Micronutritie, Fytonutritie.

Lees meer