Forzinc

Forzinc is een voedingssupplement op basis van zink.
Zink draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem.

Forzinc
  • 60 tabletten

Beschrijving

FORZINC is een voedingssupplement op basis van zink.
De zink wordt ingenomen in de specifieke vorm van Hypro-ri®Zinc, waarbij het zinksulfaat een aminozuurcomplex vormt met het rijsteiwithydrolysaat. Zink draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem.

Ingrediënten

Vulstof (microkristallijne cellulose), Hypro-ri®Zinc (rijsteiwithydrolysaat en zinksulfaat), bamboepoeder Bambusa arundinacea (hars), antiklontermiddel (mono- en diglyceriden van vetzuren).

Gemiddelde waarden Per tablet NRW*
Zink 15 mg 150%

Gebruiksadvies

1 tablet per dag, innemen met een groot glas water. Duur van de suppletie: 60 dagen, te verlengen.

Voorzorgsmaatregelen

De inname ervan moet worden beperkt tot enkele weken/maand. Gebruik bij zwangere vrouwen wordt afgeraden.
De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit voedingssupplement kan niet in de plaats treden van gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden. Op een koele droge plaats bewaren. Te gebruiken voor eind en lotnummer vermeld op de onderkant van het etui.

Maak ook kennis met

Wie kan u advies geven?
Wie kan u advies geven?

Afhankelijk van uw gezondheidstoestand en uw behoeften kunt u advies vragen aan een apotheker of aan een arts die geschoold en deskundig is op het gebied van micronutritie, voedingsleer of fytotherapie.

Lees meer
Een apotheek-adviseur vinden
Een apotheek-adviseur vinden

Deze kunt u aantreffen in een van onze aangesloten apotheken. Dit zijn er meer dan 190 (België, Luxembourg). De aangesloten gezondheidsspecialisten zijn geschoold in onze 3 gebieden van expertise: Microbiota, Micronutritie, Fytonutritie.

Lees meer