Feminabiane Conception

Feminabiane Conception werd speciaal samengesteld om vrouwen van voedingsstoffen te voorzien van het moment dat zij een kind verlangen tot aan het einde van de zwangerschap en gedurende de hele borstvoedingsperiode.

Feminabiane Conception
  • Doos van 30 tabletten en 30 capsules

Beschrijving

Feminabiane Conception werd speciaal samengesteld om vrouwen van voedingsstoffen te voorzien van het moment dat zij een kind verlangen tot aan het einde van de zwangerschap en gedurende de hele borstvoedingsperiode:

  • Foliumzuur draagt bij tot de groei van het moederweefsel tijdens de zwangerschap.
  • Jodium draagt bij tot de normale productie van schildklierhormonen en tot een normale werking van de schildklier.
  • Het innemen van omega-3 DHA-vetzuren door de moeder draagt bij tot de normale hersen- en gezichtsontwikkeling van de foetus en van het borstgevoede kind.

De Qualitysilver® norm garandeert de optimale kwaliteit en zuiverheid van de geselecteerde visolie die behouden blijven gedurende lange tijd.

DHA : De effectieve dosis van omega 3 DHA is 250 mg per dag. Het wordt daarom aanbevolen om voedingsmiddelen te gebruiken die bronnen van DHA zijn bij de dagelijkse voeding (koolzaadolie, walnootolie, vette vis enz.). Het dagelijks innemen van 200 mg DHA naast de dagelijks aanbevolen inname van omega 3 door de moeder draagt bij tot de normale hersenen
gezichtsontwikkeling van de foetus en van het borstgevoede kind.

 

Ingrediënten

TABLET :

Vulstoffen: microkristallijne cellulose, monoglyceriden en diglyceriden van in spijsvetten voorkomende e vetzuren en vernette natriumcarboxymethylcellulos, calciumcarbonaat, magnesiumoxide, glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, microkristallijne cellulose en azijnzure esters van mono- en diglyceriden van vetzuren. kaliumjodaat, zinkcitraat, niacine, vitamine E, antiklontermiddel: magnesiumstearaat, vitamine D3, vitamine B12, vitamine B6, thiamine, riboflavine, foliumzuur.

CAPSULE :
Geconcentreerde visolie, capsule (visgelatine, geleermiddel: glycerol), antioxidant: rozemarijnextract, Rosmarinus officinalis (blaadjes)

Nutritionele samenstelling

Gemiddelde analyse Per tablet NRW* Per capsule
Vitamine D3 10 µg 200%  
Vitamine E 12 mg ɑ-ET 100%  
Thimanine (B1) 1.1 mg 100%  
Riboflavine (B2) 1.4 mg 100%  
Niacine (B3) 16 mg 100%  
Vitamine B6 1.4 mg 100%  
Folaten (foliumzzur) 400 µg 200%  
Vitamine B12 3 µg 120%  
Calcium 120 mg 15 %  
Zink 7 mg 70%  
Magnesium 112.5 mg 30%  
Jodium 150 µg 100%  
Visolie     625 mg
> waarvan meervoudig
onverzadigde omega-3
vetzuren
    458 mg
waarvan
eicosapentaeenzuur (EPA)
    56 mg
waarvan
docosahexaeenzuur (DHA)
    347 mg

*NRW: Nutritionele referentiewaarden

 

Gebruiksadvies

1 tablet en 1 capsule per dag vanaf de kinderwens tot aan het einde van de zwangerschap en gedurende de hele borstvoedingsperiode.
Innemen met een glas water, bij voorkeur tijdens de maaltijden.

 

Voorzorgsmaatregelen

Op een koele droge plaats bewaren.

Wie kan u advies geven?
Wie kan u advies geven?

Afhankelijk van uw gezondheidstoestand en uw behoeften kunt u advies vragen aan een apotheker of aan een arts die geschoold en deskundig is op het gebied van micronutritie, voedingsleer of fytotherapie.

Lees meer
Een apotheek-adviseur vinden
Een apotheek-adviseur vinden

Deze kunt u aantreffen in een van onze aangesloten apotheken. Dit zijn er meer dan 190 (België, Luxembourg). De aangesloten gezondheidsspecialisten zijn geschoold in onze 3 gebieden van expertise: Microbiota, Micronutritie, Fytonutritie.

Lees meer