Porphyral HSP Derm

Crème op basis van Porphyral HSP, bernagie-olie, Aloe vera en galamboter.

Porphyral HSP Derm
  • Tube van 50 ml

Beschrijving

Wat zijn de eigenschappen van Porphyral HSP Derm?
Deze crème bevat Porphyral HSP (afkomstig van Porphyra umbilicalis), galamboter, bernagie-olie en aloë vera: verzachtend (aloë vera), hydraterend en helpt bij het beschermen en herstellen van bovenste huidlagen. Deze werking wordt bevestigd door een klinisch onderzoek onder 20 personen die de crème 2 keer per dag aanbrengen.

Om de herstellende werking van het product te beoordelen wordt er een wijziging veroorzaakt op het huidoppervlak door het mechanisch verwijderen van een gedeelte van de bovenlaag van de opperhuid op een deel van de voorarm. Het herstel van het huidoppervlak wordt beoordeeld door het waterverlies te meten en te vergelijken met het waterverlies dat onmiddellijk na de mechanische wijziging optrad.

Onderzoek bij de mens van de herstellende werking van Porphyral HSP® Derm :

Resultaten van het klinisch onderzoek :
Na 3 dagen is het waterverlies in het behandelde gedeelte iets minder dan vóór de wijziging en is het huidoppervlak hersteld.Op het onbehandelde gedeelte is het waterverlies echter groter dan voor de wijziging werd gemeten en wordt het huidoppervlak niet hersteld.

Ingrediënten

Aqua (water), cocos nucifera (coconut) oil, caprylic/capric triglyceride, glycerin, glyceryl stearate, oryza sativa (rice) starch, glyceryl stearate citrate, borago officinalis seed oil, butyrospermum parkii (shea) butter, cera alba (beeswax), stearalkonium hectorite, triolein, 1,2-hexanediol, caprylyl glycol, xanthan gum, coco-caprylate/caprate, porphyra umbilicalis extract, propylene carbonate, glyceryl dioleate, potassium sorbate, parfum (fragrance), pentylene glycol, glyceryl linoleate, stearyl heptanoate, citric acid, glyceryl oleate, inulin lauryl carbamate, stearyl caprylate, hydrogenated lecithin, glyceryl palmitate, glyceryl linolenate, tocopherol, aloe barbadensis leaf extract, helianthus annuus (sunflower) seed oil, glycine soja (soybean) oil.

Gebruiksadvies

Minstens 2 keer per dag aan-brengen totdat de opperhuid volledig is hersteld.
Minstens twee keer per dag aanbrengen in licht masserende bewegingen op de aangetaste gedeelten, totdat het huidoppervlak volledig is hersteld.

Voorzorgsmaatregelen

Niet op een wond aanbrengen. Vooraf moet de aangetaste huid (droog, gedehydrateerd, uitwendige agressie) worden gereinigd en afgedroogd.
Formule geschikt voor baby's en zwangere vrouwen.
Kan over het hele lichaam worden aangebracht, inclusief gezicht, oogleden en gevoelige zones.
Uitwendig gebruik, niet innemen.Niet op een wond aanbrengen.

Wie kan u advies geven?
Wie kan u advies geven?

Afhankelijk van uw gezondheidstoestand en uw behoeften kunt u advies vragen aan een apotheker of aan een arts die geschoold en deskundig is op het gebied van micronutritie, voedingsleer of fytotherapie.

Lees meer
Een apotheek-adviseur vinden
Een apotheek-adviseur vinden

Deze kunt u aantreffen in een van onze aangesloten apotheken. Dit zijn er meer dan 190 (België, Luxembourg). De aangesloten gezondheidsspecialisten zijn geschoold in onze 3 gebieden van expertise: Microbiota, Micronutritie, Fytonutritie.

Lees meer