Cartimotil Structuur

Voedingssupplement op basis van chondroïtinesulfaat, methylsulfonylmethaan en mangaan.

Cartimotil Structuur
  • 60 tabletten

Beschrijving

Voedingssupplement op basis van chondroïtinesulfaat, methylsulfonylmethaan en mangaan.

Mangaan draagt bij tot de normale vorming van bindweefsel, waaronder kraakbeen, en tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress. 

Ingrediënten

Chondroïtinesulfaat (mariene oorsprong (vis)), methylsulfonylmethaan, vulstoffen: tricalciumfosfaat en vernette natriumcarboxymethylcellulose, (antiklontermiddel: magnesiumzout van vetzuren, Hyprori Mn® (hydrolysaat van rijsteiwit en mangaansulfaat).

Nutritionele samenstelling

Gemiddelde waarden Voor 2 tabletten NRW*
Chondroïtinesulfaat 800mg  
Methylsulfonylmethaan
(MSM)
500mg  
Mangaan 0,60mg 30%

Gebruiksadvies

Niet aanbevolen voor kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, personen met diabetes of pre-diabetes, astma, personen die worden behandeld met anti-vitamine K, personen met een voedselallergie voor schelpdieren of insecten of die een gecontroleerd dieet volgen voor natrium, kalium of calcium. Vraag advies aan een gezondheidsprofessional. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit voedingssupplement kan niet in de plaats treden van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen houden.

Voorzorgsmaatregelen

2 tabletten per dag in te nemen met een groot glas water. Duur van de suppletie: 30 dagen, te verlengen. 

Maak ook kennis met

Wie kan u advies geven?
Wie kan u advies geven?

Afhankelijk van uw gezondheidstoestand en uw behoeften kunt u advies vragen aan een apotheker of aan een arts die geschoold en deskundig is op het gebied van micronutritie, voedingsleer of fytotherapie.

Lees meer
Een apotheek-adviseur vinden
Een apotheek-adviseur vinden

Deze kunt u aantreffen in een van onze aangesloten apotheken. Dit zijn er meer dan 190 (België, Luxembourg). De aangesloten gezondheidsspecialisten zijn geschoold in onze 3 gebieden van expertise: Microbiota, Micronutritie, Fytonutritie.

Lees meer