Melioran® Psychobiotic

Melioran® Psychobiotic is bedoeld voor mensen in situaties van regelmatige stress met angst dankzij de samenstelling met vitamine B6.

Melioran® Psychobiotic
  • 30 capsules

Beschrijving

De hersenen en het ruggenmerg vormen het centrale zenuwstelsel, dat tot taak heeft informatie te integreren, motorische vaardigheden te controleren en cognitieve functies te waarborgen.

In sommige gevallen kan stress echter de psychologische functies verstoren en leiden tot ongemakken zoals concentratieproblemen, geheugenproblemen, hoge emotionaliteit, onrust of slaapstoornissen.

Geconfronteerd met deze situatie moet het lichaam zich aanpassen. Daartoe mobiliseren vele hersenstructuren de noodzakelijke organische functies. 

 

Om mensen te ondersteunen in hun geestelijk welzijn, innoveert en biedt het laboratorium PiLeJe Melioran Psychobiotic® aan, een voedingssupplement op basis van 2 microbiotische stammen en vitamine B6 dat bijdraagt tot normale psychologische functies.

De stammen Lactobacillus paracasei LA903 en Lactobacillus casei LA205 zijn geselecteerd volgens een specifiek onderzoeks- en productieproces, specifiek voor het PiLeJe-laboratorium.

 

Ingrediënten

Maïszetmeel, melkfermenten, capsule van plantaardige oorsprong (hydroxypropylmethylcellulose), antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren, vitamine B6

Nutritionele samenstelling

Gemiddelde waarden Per zakje NRW*
Melkfermenten 18.10⁹ UFC  
Vitamine B6 0.21mg 15%

Gebruiksadvies

1 capsule per dag in te nemen met een groot glas water. In te nemen ‘s morgens op een nuchtere maag.
Suppletie voor een maand

Voorzorgsmaatregelen

De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit voedingssupplement kan geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl vervangen. Buiten bereik van kinderen bewaren. Bewaren op een koele en droge plaats. Te gebruiken voor einde en lotnummer vermeld op de onderkant van de verpakking.

Maak ook kennis met

Wie kan u advies geven?
Wie kan u advies geven?

Afhankelijk van uw gezondheidstoestand en uw behoeften kunt u advies vragen aan een apotheker of aan een arts die geschoold en deskundig is op het gebied van micronutritie, voedingsleer of fytotherapie.

Lees meer
Een apotheek-adviseur vinden
Een apotheek-adviseur vinden

Deze kunt u aantreffen in een van onze aangesloten apotheken. Dit zijn er meer dan 190 (België, Luxembourg). De aangesloten gezondheidsspecialisten zijn geschoold in onze 3 gebieden van expertise: Microbiota, Micronutritie, Fytonutritie.

Lees meer