Lactiplus

LACTIPLUS is een voedingssupplement op basis van één microbiotische stam Lactobacillus gasseri LA806 gedoseerd aan 10 miljard per 2 capsules.

Lactiplus
  • Doos van 56 capsules

Beschrijving

Lactiplus is een voedingssupplement op basis van één microbiotische stam Lactobacillus gasseri LA806 gedoseerd aan 10 miljard per 2 capsules.

De microbiotische stam van de Lactiplus geselecteerd door PiLeJe, is gedeponeerd in de Collection Nationale de Culture van de Microorganismes. 

Ingrediënten

Maïszetmeel, capsule van plantaardige oorsprong (hydroxypropylmethylcellulose), melkfermenten, antiklontermiddelen : magnesiumzouten van vetzuren.

Nutritionele samenstelling

Gemiddelde analyse Voor 2 capsules
Lactobacillus gasseri LA806 10.10⁹ UFC

Gebruiksadvies

2 capsules per dag 20 minuten voor een maaltijd inslikken met een groot glas water. Duur van de suppletie : 4 weken.

Voorzorgsmaatregelen

De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Dit voedingssupplement kan geen gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl vervangen. Buiten bereik van kinderen bewaren. Op een droge en koele plaats bewaren. Te gebruiken bij voorkeur voor einde en lotnr. vermeld op de onderkant van het etui.   

Maak ook kennis met

Wie kan u advies geven?
Wie kan u advies geven?

Afhankelijk van uw gezondheidstoestand en uw behoeften kunt u advies vragen aan een apotheker of aan een arts die geschoold en deskundig is op het gebied van micronutritie, voedingsleer of fytotherapie.

Lees meer
Een apotheek-adviseur vinden
Een apotheek-adviseur vinden

Deze kunt u aantreffen in een van onze aangesloten apotheken. Dit zijn er meer dan 190 (België, Luxembourg). De aangesloten gezondheidsspecialisten zijn geschoold in onze 3 gebieden van expertise: Microbiota, Micronutritie, Fytonutritie.

Lees meer