Feminabiane Vaginale flora

Vaginale probiotica.

Feminabiane Vaginale flora
 • Doos van de 7 vaginatabletten + 1 applicator

Beschrijving

Feminabiane Vaginale flora kan worden gebruikt:

 • Als aanvullende behandeling bij vaginale infecties, vooral bij terugkerende candidiasis en/of candidiasis die resistent is tegen antischimmelbehandelingen
 • Ter voorkoming van mogelijk recidief
 • In situaties waarin de vaginale flora zou kunnen worden aangetast.

Feminabiane Vaginale Flora is een medisch hulpmiddel in de vorm van vaginatabletten diebijdragen tot het herstel en behoud van een gezonde vaginale flora.

Feminabiane Vaginale Flora bevat Lactobacillus plantarum LA901 (min-stens 100 miljoen probiotica per tablet),een gepatenteerde stam met unie-ke eigenschappen om het evenwicht te herstellen in de vaginale flora.De vaginale flora bestaat uit 90 tot 95% lactobacillen. Dankzij de productie van melkzuur zullen deze lactobacillen de fysiologische pH van de vagina stabiliseren en helpen zij de natuurlijke afweermechanismen om vaginale infecties te bestrijden. Door het kolonise-ren van de vaginale holte vormen zij bovendien een beschermende laag die de hechting voorkomt van andere ongewenste micro-organismen.

Feminabiane Vaginale flora is een medisch hulpmiddel met markering CE 0051 in het kader van de regelgeving inzake klasse IIa. Gebruikt bij vaginale infectie. De instructies zorgvuldig lezen. Fabrikant: Pharmakern (Portugal), Distributeur: PiLeJe. Rev 01/2021

Ingrediënten

 • Watervrije lactose
 • Cellulose
 • Lactobacillus plantarum LA901
 • Hydroxypropylmethylcellulose
 • Croscarmellose-Natrium
 • Watervrij citroenzuur
 • Magnesiumstearaat
 • Colloïdaal siliciumdioxide

Gebruiksadvies

De 7 vaginatabletten om de 2 dagen per 1 tablet inbrengen gedurende 14 dagen

Voorzorgsmaatregelen

In geval van een vaginale antischimmel- of antibioticumbehandeling dient Feminabiane Vaginale Flora te worden gebruikt zodra deze behandeling is voltooid. Als de symptomen aanhouden de volgende maand opnieuw beginnen. Als u vergeet een tablet in te brengen, brengt u dit zo snel mogelijk in en gaat u vervolgens verder met de aanbevolen dosering. Feminabiane Vaginale Flora niet inbrengen tijdens de menstruatie.Buiten het bereik en het zicht van kinderen houden. Op een koele droge plaats bewaren, bij een temperatuur beneden 25°C. Niet gebruiken na de houdbaarheidsdatum op de verpakking.

Er worden geen bijwerkingen verwacht, maar het is raadzaam om te stoppen met het gebruik van het product in geval van ongemak of irritatie in het vaginale gebied. Raadpleeg in dat geval een arts.

Wie kan u advies geven?
Wie kan u advies geven?

Afhankelijk van uw gezondheidstoestand en uw behoeften kunt u advies vragen aan een apotheker of aan een arts die geschoold en deskundig is op het gebied van micronutritie, voedingsleer of fytotherapie.

Lees meer
Een apotheek-adviseur vinden
Een apotheek-adviseur vinden

Deze kunt u aantreffen in een van onze aangesloten apotheken. Dit zijn er meer dan 190 (België, Luxembourg). De aangesloten gezondheidsspecialisten zijn geschoold in onze 3 gebieden van expertise: Microbiota, Micronutritie, Fytonutritie.

Lees meer