Noctesia®

Slaapkwaliteit*, ontspanning*
*Goudpapaver en valeriaan bevorderen de kwaliteit van de slaap. *Goudpapaver bevordert de ontspanning

Noctesia®
  • 90 tabletten

Beschrijving

Noctesia® is een combinatie van een selectie plantaardige werkzame stoffen, die
het resultaat is van de wetenschappelijke en technische expertise van het PiLeJe Laboratorium.
• De extracten van goudpapaver en valeriaan worden verkregen door het Phytostandard® extractieproces. Zo wordt het merendeel van de plantverbindingen gewonnen met bescherming van hun integriteit.
• Goudpapaver en valeriaan hebben meerdere eigenschappen: ze bevorderen de kwaliteit van de slaap en goudpapaver bevordert de ontspanning.
 

AFKOMSTIG UIT PILEJE-ONDERZOEK

Ingrediënten

Phytostandard® extracten van goudpapaver (Eschscholtzia californica Cham. bloeiende luchtdelen) en valeriaan (Valeriana officinalis L. wortels) (medium: acaciavezel), vulstoffen: cellulose en calciumfosfaten, stabilisator: natriumcarboxymethylcellulose, antiklontermiddelen: mono- en diglyceriden van vetzuren en magnesiumzouten van vetzuren, glansmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, polydextrose en vetzuren.

Nutritionele samenstelling

Gemiddelde waarden Voor 3 tabletten
Phytostandard® extract van goudpapaver
(bloeiende luchtdelen)
847 mg
Phytostandard® valeriaanextract (wortels) 353 mg

Gebruiksadvies

2 tot 3 tabletten per dag innemen met een groot glas water voor het naar bed gaan.

Voorzorgsmaatregelen

Interacties met geneesmiddelen :

Vraag om medisch advies in geval van gelijktijdig gebruik van psychotrope behandelingen (anxiolytica, slaapmiddelen, antidepressiva).

Voorzorgsmaatregelen :

Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en voor kinderen jonger dan 12 jaar. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Overmatig gebruik kan een laxerende werking hebben. Dit voedingssupplement kan niet in de plaats treden van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Buiten bereik van kinderen en op een koele droge plaats bewaren. Bij voorkeur gebruiken voor uiterlijk xx en het lotnummer vermeld op de onderkant van het etui.

Maak ook kennis met

Wie kan u advies geven?
Wie kan u advies geven?

Afhankelijk van uw gezondheidstoestand en uw behoeften kunt u advies vragen aan een apotheker of aan een arts die geschoold en deskundig is op het gebied van micronutritie, voedingsleer of fytotherapie.

Lees meer
Een apotheek-adviseur vinden
Een apotheek-adviseur vinden

Deze kunt u aantreffen in een van onze aangesloten apotheken. Dit zijn er meer dan 190 (België, Luxembourg). De aangesloten gezondheidsspecialisten zijn geschoold in onze 3 gebieden van expertise: Microbiota, Micronutritie, Fytonutritie.

Lees meer